Internetová zpovědnice


Cítím se jako ovce společnosti

Nějak jsme se zapovídali. Psali jsme si docela často. Po třech měsících psaní si a volání nastal den D. Měli jsme se vidět. Bydlel jsem 320 KM daleko. Tak to bylo trochu z ruky. První rande bylo nádherné. Nechtělo se mi po fajn víkendu domu. Po pár měsících víkendového navštěvování jsem se hodně zamiloval. Miloval jsem ho jako nikoho před tím.

Seznámil mě se svými kamarády. Jeden byl jeho bývalý přítel. Měl už přítele. Vcelku fajn lidi, říkal jsem si.
Jenže. Sehnal jsem si práci. A tam to začalo. Všechny hádky, nedorozumění, konflikty. Jeho bývalý přítel mi nabídl abych přišel na kávu.Kvůli vlaku, který mi jel domu až o dvě hodiny déle. Můj přítel měl odpolední, tak bych na něho čekal 4 hodiny doma. Tak jsem si řekl, že bude fajn s někým pokecat. Nic se nikdy nestalo. Potom přítel začal vyšilovat, že tam chodím kvůli sexu atp.. Tak jsem tam přestal chodit. Přestal jsem dělat i svůj koníček a svou práci. Jsem kadeřník. Dojížděl jsem za jeho kamarády a svými zákazníky domu. Pak i z toho bylo, že kvůli sexu.. Přestal jsem. Všechny hádky končili tak, že on šel v klidu spát a zaspal to. Já takový nejsem. Poté začal mít erotické sny. Nedalo se to vydržet. Když jsem ho probudil, tak mi řekl, že nejsem normální ať se jdu někam vyšetřit. Druhý den jsem šel k psychiatrovi. Sjednal se mnou termín. Tak jsem tam šel, vše řekl a dostal jsem jen doporučení, ať si zajdu k obvodnímu pro léky na spaní a uklidnění. Dostal jsem Lexaurin. Po tom to bylo asi ještě horší. Nemohl jsem se vzbudit. Pak jsem poslouchal, že spím celý den. Jsem neschopný, neuklidím. Zapomněl jsem třeba vyklidit myčku na nádobí a už to bylo špatně.

Neustále mi bylo vyčítáno, že do posilovny nechodím. Že bych mohl vypadat lépe, ať se na sebe podívám.. Prostě úplně nechuť na sebe koukat. S někým se bavit, poznat lidi, seznámit se? Vůbec na to nebyla nálada. Když jsem se odstěhoval tak sjednal ještě jeden termín u psychologa, kam jsme šli spolu. Bylo to 4 dny před mýma narozeninama. Tak jsem z toho byl špatný.

U psychologa jsem vypadal jako nejhorší člověk na světě. Prostě vyvrhel, který nepracuje v Německu a nemá mít peníze ani na nové boty.. Po 7 měsících co bydlím sám. Tak neustále mám nějaké zprávy od okolí o tom, jak mě podváděl a kolik měl profilu na seznamkách. Celou dobu co jsme spolu byli (3 roky).Potkal jsem jednoho kluka, který mi napsal. Psal chytře a logicky uvažoval. Vše bylo v pohodě. Po třech týdnech to ale začalo být divné. Říkal, že si půjde vybrat peníze z účtu a bude muset k zubaři. 13 000 Kč. A týden před výplatou už skoro neměl peníze. Předevčírem jsme byli domluvený, že za mnou přijde. Nepřišel a ani se neozval. Naposledy v 9 večer. Trnul jsem hrůzou co se stalo, že asi spí s někým jiným, že se mu něco stalo. Včera dopoledne otevřu telefon a zpráva: Vstávej už!" Tak jsem napsal, co se stalo. Údajně spal a nemohl najít nabíječku. Na telefon. Jenže pak mi řekl o co šlo. Měl se s tátou opít. Jestli je to pravda, nevím. Pak šel hned ke kamarádce. Já šel nevyspalý zase trochu spát. Omluvil se a řekl, že za mnou přijde druhý den. Dnes jsme byli domluvený, že zařídím něco ve městě a přijedu za ním. Na to neodpověděl. Přijedu na danou hodinu před jeho barák a volám. Odjel jsem domu.

Zkoušel jsem i doma volat, vypnul telefon..Zvláštní.Do toho anafylakticky šok z alergie,kterou jsem nikdy nedostal. Bývalý se ozval s tím, že jeho fotky na seznamkách jeho nejsou,že si vymýšlím atp.. Bývalý manžel, o kterém jsem dlouhou dobu nevěděl. Neustále mi volal pan seznamka, že já jsem svine co odešla i když mi pomáhá ve všem.. Ano, možná pomohl dostat mě do stavu psychického dna. A člověka,který nemá sebevědomí a nedokáže o sobě ani říct, že by mohl být Hezký. To mi pořád zkoušel říct pan alkoholik. Jenže ten zase pije jako duha a nemá tolik zájem o vztah jako o posezení a opíjeni se s kamarádkou. Dnes jsem napsal známému, jestli jo zná. Byl s ním 8 týdnů a říkal, že je to koloběh. Že po výplatě jde pit, pak dojdou peníze, tak pije s tatínkem. A když je víkend po výplatě, tak že se nemám divit, když se ozve v neděli odpoledne. Až se probere z kocovin.

Už na to vše nemám ani sílu, nervy a odvahu někoho hledat.Chci vypadnout někam pryč a zmizet.Otázka je,zda to bude k něčemu platné. Když jsem zbytečný a nedá se na mě koukat. Ani není kam odejít. Lepší by bylo si dát k obědu svůj alergen. Dostat zase šok a v klidu se udusit doma. Všichni budou spokojeny a mě to nebude zajímat.. Jsem zvědav na Vaší radu.. Hlavně mi nepište, ať jdu mezi lidi. Nesnáším lidi, jsou to jen manipulativní paka, co chtějí jen pro sebe to nejlepší...

přečteno: 1625x
Zpět na seznam


Cernaovce (24)

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
0
NE
2



27. 6. 2017 (14:54) 79.141.243.***
Hodně dlouhý životní příběh. Když se člověk hodně zamiluje, tak pak nevidí a neslyší. Neexistuje optimální lék, jak se toho zbavit. Nejde to.

Homosexuální jedinec je vždy více emočně založený, než heterosexuální. V tomhle je hodně důležité pochopit, abychom si jako lidé nenechali mazat moc medu kolem pusy. Neprospívá to. Odbourat tuto součinnost, máme ji pouze v hlavě.

Držíme palce v této životní situaci.


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27961x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • ( - přečteno: x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • ( - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)