Internetová zpovědnice


Nevěra

Ahoj,
mám přítele, se kterým žiju tři roky a stále mu nevěřím. On měl předemnou ženu, se kterou žil 7 let a ma s ní dceru, v tom by problém nebyl, ale on měl vztah i s její sestrou tedy se svojí švagrovou a s ní má také dítě. S tou chodil 5 let. Když jsem s ním začínala chodit, ptala jsem se ho, zda ma všechny vztahy ukončené, jestli je doopravdy sám, a on mi tvrdil, že od té doby, co se rozešel s první ženou, tak nemá nějaký vážnější vztah, že měl holky jen na jednu noc a že s nima nevydržel déle, než dva týdny.

Zatajil mi tedy, ze mel dalsi vztah ktery trval dokonce pet let, a navic se svagrovou. Zacali sme tedy spolu chodit, pozdeji jsem otehotnela a zili jsme spolu. Ja se najednou zacala dozvidat veci neslychane, a nestacila jsem se divit. A to jeste neni vse. Po case jsem se dozvedela, ze i presto ze chodil semnou, nadale psal sms svagrove, jestli se snim nechce sejit, a dodnes mi tvrdi, ze byli jen dve SMS a ze na zadnou ze schuzek nesel, jelikoz si to rozmyslel, ale ja mu vubec neverim.

Mam pocit, ze me podvedl a nevim jak stim zit. Dalsi vec kterou me ranil hluboce, je ta ze mi rekl, ze me nemiluje jako svoji prvni zenu, a to pred moji matkou a mým bratrem. To mu dodnes nemohu odpustit. A pak tu je jeste jeden problem, jeho byvale jsou typove uplne odlisne odemne. Ja jsem sice tmavovlaska, ale mam vlasy rovne a mam bilou plet, kdezto jeho byvalé maji vlasy kudrnate a jsou velice tmave. A ja ted pokazde kdyz vidime nejaky film nebo venku nekoho podobneho, zarlim a podeziram partnera z toho, ze se mu libi opet nekdo, kdo mu propomina minulost.

Porad to stoji mezi nami, v nasem vztahu. Je toho vice, co mi rekl a cim mi ublizil, ale to je na dlouhe psani. Nevim, jak dal, moc ho miluji, ale kazdy den bojuji s tim, co citim. Nenosim ani kudrnate vlasy jen abych mu ji nepripominala. Citim, ze nejsem ta jeho prava laska, ze miloval nejvic jednu z tech byvalich a to tu prvni, ktera ho podvedla s manzelem jeho sestrenice. A take mi jeste vypravel, jak byla dobra v sexu ta jeho svagrova a ze nic lepsiho nezazil. Ted se snazi mi namluvit, ze nezazil nic lepsiho do doby, nez potkal me.

Ale já mu nevěřím, myslím si, že mu vyhovovala více. A navíc nejvíc mě štve, že mi zapírá, že ji měl rád. Říká mi, že ji měl jen na sex. Nevěřím mu. Nevím, jak se zbavit pochybnosti. Pokud bych zjistila, že s ní spal, když už byl se mnou, nechala bych ho, bez ohledu na naše dítě.

Ty jeho bývalé jsem obě viděla na vlastní oči, a nemohu si vysvětit, jak se tak krasnému chlapovi mohlo líbit něco takového. A nevěřím, že se mu líbím já, protože jsem úplně jiná a jemu se vždy líbili podobné typy, jako jsou ty dvě.

Hnusí se mi pomyšlení, že něco takového extrémně ošklivého líbal a hladil a dělal s nimi vše, co se mnou. Nevím, co mám dělat.

přečteno: 8072x
Zpět na seznam


ARABELITA (30)

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
1
NE
5


Počet hlasů: 3
Průměrná známka: 3

Bluelight 24. 8. 2016 (23:30) 90.177.188.***
Být tebou, tak se zeptám tvého současného partnera (nevěrníka) s X dětmi v rodinném kruhu, zda-li nemá bratra. Pokračovala bych dál v legendě udržování sexuálního poměru v nejbližším okruhu Vaší rodiny. Přeji Vám zdar, sílu a mnoho úspěchů v rodinném sexu.

S pozdravem Tvá vzdálená rodina (vzdálená z důvodu, aby jsme spolu nikdy neměli důvod souložit)

28. 12. 2015 (15:52) 88.102.43.***
Hmm, dal bych od něj okamžitě ruce pryč, ale tak chápu, že je to komplikované, pokud máte spolu děti.

23. 10. 2013 (23:59) 94.127.133.***
...musíš se zařídit podle toho, jak to cítíš- pokud ti nestojí za to, žít s ním ve vztahu, tak se i s dítětem odstěhuj a umožňuj mu jenom styk s dítětem(po soudním rozhodnutí), ale než se dáš do tohoto boje, tak se dobře rozmysli, protože tě to bude stát spoustu psychických sil a podle toho, jak jsi ho vylíčila, ti bude nadávat do ku*ev a pod.

steroids.com 6. 8. 2013 (23:49) 94.45.188.***
Jaký je nejlepší Testosteron Booster já si mohu vzít s cílem zvýšit svou hladinu testosteronu ?

OMG 8. 7. 2011 (17:27) 90.179.222.***
Nikdo snad nemá jen jeden typ, kterej se mu líbí. Pokud je to tak, jak řikáš, tak se ti ani nedivím, že jsi paranoidní. Navíc, když vezmu tak nějak celkově lidi, co znám, tak jo, jsou lidi, co jsou přirozeně nevěrný, pak takový, který se snažej ovládat (úspěšnost je různá) a závěrem ti, co jsou doopravdy věrní, ale těch doopravdy moc není, nedělejme si iluze. Největší problém jsou ale lidi, co jsou nevěrní uplně každýmu a pokaždý, když se naskytne příležitost. Většinou to je někdo s mentální poruchou způsobenou nějakým traumatem (např. znásilnění) a tihle lidi podlě mě nejsou schopní ve vztahu vydržet, nebo někoho mít rádi. Je sranda, do někoho takovýho se zamilovat, to mi můžeš věřit.

5. 7. 2011 (16:59) 89.190.94.***
Nesmíš to hned vidět tak negativně.. Každý občas ulétne.. Nebo ne každý, ale může se to prostě stát..

Lila 5. 7. 2011 (14:24) 82.145.211.***
Podle me je to hnus chlap bez charakteru. PRYC OD NEJ!

4. 7. 2011 (12:03) 89.190.94.***
Zkus se zbavit žárlivosti.. Ano, ve vztahu musí být, kdo miluje, ten žárlí, ale nesmí toho být příliš, dej mu najevo svou lásku, upřímně se ho zeptej, jak to mezi vámi je, musíte si o tom promluvit spolu..


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27886x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • (Chci ženatýho - přečteno: 94x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • (Chci ženatýho - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)