Internetová zpovědnice


Máma a její nekonečné sliby

Ahoj

Takze chtela bych se sverit s problemem ktery me trapi 8 let. Moje mama. Abych vas uvedla do nejakeho obrazu - mama brala drogy od meho 5 roku zivota. Bylo to s ni vcelku normalni az do meho 8 roku. Nasla si jednoho typka chodila s nim atd. Kazdopadne mela hodne velkych uletu pak se uklidnila a pak zase obrovskej ulet jako kolobeh. Uz v detstvi jsem poznala co znamena byt jednou nahore a jednou dole. Byla jsem x hodin dene zamknuta se psem doma, nemela tam jidlo a penize no mela sem nejaky drobne ale za to neuvarite. Poznala jsem hodne dealeru a drogove zavislych lidi. Vzdycky jsem se jich ptala co pro ne vlastne ty drogy znamenaj vsichni rikali ze jim je po nich lip a vypravely jejich pribehy jak se k tomu dostaly. Vzdycky to bylo kvuli nejakemu neuspechu, ztraty, podrazu atd.

A tak jsem se rozhodla ze napisu protoze nechci skoncit jako oni. Jak jsem psala mama brala drogy hnusne jsme se hadaly jak z me strany tak z jeji. Vodila si domu chlapy a bylo ji jedno ze je tam nechci, byly pro ni prednejsi. Kdyz po x hodin prisla domu bud byla agresivni nebo si s nima povidala, brala drogy az do rana a pak sla spat a vecer sla zase ven a tak to bylo strasne dlouho. Po nejaky dobe jsme se musely prestehovat z pronajmu. A tak zacala kapitola na ulici. Nemely jsme kde bydlet takze jsme kazdej tejden stehovali jinam. Byly jsme hlavne po hotelach a nekdy za strejdou v Nemecku, u babicky a furt dokola.

Sice jsme se mely podstate dobre protoze moje mama vybirala penize (nechci rikat z ceho ale byla tam celkem slusna castka) tak jsme si kazdej den objednavali jidlo, sli jsme si treba nakoupit obleceni za 15 000, drahy mobily atd. Ok sice to nebylo spatny, ale dalo se snad takhle zit furt? Samozrejme ze ne po case se vsechno omrzi a chcete mit proste domov s tou jistotou, ze se nebudete za tejden stehovat.

No takhle jsme byli dlouho mama sla obcas ven ale vetsinu casu travila se mnou, ale mela jsem pocit, ze ji ty drogy uz poznamenaly nebyla takova jako driv jakoby bez duse. Potom jsme si nasly pronajem v rezidenci (nebudu jmenovat) a ja byla nadsena bylo to tam krasne byl tam bazen fitness a suna proste bomba. Akorat, ze mame se to nelibilo nenakoupila tam ani nabytek a tu moznost mela kazdej mesic. Nakoupila nabytek jen nafukovaci bylo to hrozny. Spali jsme podstate na zemi.

No cas plynul a my meli porad jen naf. nabytek a ja uz cejtila, ze to tak nejde. Kazdej mesic vybirala vic nez 50 000 a porad nic. Podstate byla porad jen se mnou na silu protoze jsem ji nechtela pustit. Bala jsem se ze to bude zase jako driv. Jako kdybych ji oplatila to co ona udelala me, ale lituju toho driv jsem jeste nevidela jak zla jsem byla.

A ted si to strasne vycitam. Tak jsem hold od mami odesla. Sla jsem na policii rict jaka je situace a ze tak uz proste nechci zit. A ted nevim prave jestli timhle jsem sve matce neznicila zivot. Protoze z ceho ona vybirala penize ji zarazily, protoze prej na to nemela pravo a stal se z ni chudak. Vzdycky byla bohata a na urovni presto ze brala drogy a ja ji to vsechno vzala. Ted jsem u stryce v peci. Ten mi furt vyhrozuje decakem protoze si mysli, ze jsem sospela a chce po mne - abych vsechno delala ja. A kdyz odimtam tak mi furt vyhrozuje. Mama nema praci, ani penize a bydli u tety.

Rikam si, ze za vsechno muzu ja. Ze kdyby jsem na ni nebyla hnusna tak by se vzpamatovala a vsechno by bylo. Ze jsem znicila zivot i strejdovi, protoze az se odstehuju kam pujde on? Nebude mit penize na najem protoze nebu brat na me nejaky prispevky. A tete taky ze u ni mama bydli.

Vsechny jsem znicila a ja uz nevim co dal. Porad jen placu a mam uzkosti za to ze jsem jim ublizila. Nemuzu spat ani jist.

Ja uz nemuzu..

přečteno: 845x
Zpět na seznam


Anonymmmm

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
0
NE
1



Tracer 2. 5. 2020 (01:39) 46.135.84.***
Ahoj, souhlasím s RePRO a jen dodám, že doporučuji si uschovat tenhle příspěvek a kouknout se na něj až za pár let. Zažila jsem v mládí podobné věci, i když asi ne až tak bláznivé, domov jsme měli jen jeden.. v sedmnácti jsem se sbalila a vypadla, nejdřív z toho měla radost a potom si to strašně dlouho vyčítala.. ale bylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat. Takový život totiž nikam moc nevede. Buď svá, buď dobrý člověk a pracuj na sobě, protože ve výsledku jde primárně o tebe!:) hodně štěstí přeji <3

3. 4. 2020 (22:29) 79.141.242.***
Ahoj anonymko :)

Nikoho jsi nezničila, opravdu tomu tak je - nestřílej do sebe. Častokrát jako děti to vidíme dost z jiného horizontu (barevnějšího). Život není jednoduchý a proto musela matka jednat přesně takto. Třeba jinak? Na tom nesejde, jelikož... Každý častokrát odsuzuje, ale málokdo ví, jaké jsme měli možnosti.

Časem se to určitě dá pochopit - v tuto chvíli se obávám, že je to nad Tvé možnosti a proto mladiství trpí nejvíce. S postupným rozvojem osobnosti si člověk ušlechtí postupný nadhled k dané věci. Čas nejde urychlit, takže v tuto chvíli doporučuji lepší přístup k sebereflexi. Tím se čas "rádoby" urychlí a ty dokážeš jak píšeš v příspěvku "se vzpamatovat".

Moc Ti držím palce. Těžké období není jen to špatné. Pokud se člověk s postupem času z něčeho takového vylíže, vyhrál. A to je přesně ta věc, poklad - ve kterém držím všechny palce. Život nástrahy dává pod nohy všem.

Měj se moc hezky.




reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27973x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • ( - přečteno: x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • ( - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)