Internetová zpovědnice


Práce a láska

Ahoj, já mám asi takové ty problémy, co holky ve 14 :) - strach z prvního líbání, první sex, strach, že se ztrapním, nemám žádné sebevědomí...až na to že je mi 24. To že jsem panna o mě ví snad všichni kamarádi, nějak se za to nestydím, ale občas mě přepadne deprese jako třeba dnes. Utápím se v jakési sebelítosti a hledám na sobě všechno špatné...

Pracuju jako pokojská, ale chtěla bych v životě dokázat něco víc, ale nemám na to, nejsem vůbec průbojná, neumím anglicky apod. Nejvíc mě štve, že nevycházím s kolegyní tak jak bych chtěla, sem s ní sama celý den ale je o 30 let starší a já si s ní prostě nemám o čem vykládat, ubíjí mě to i když mám v práci mamku a můžu za ní občas "utéct".Navíc si vůbec nemůžu zvyknout ani po pul roce vstávat na 6, jsou to blbosti a s tim mi nikdo nepomůže, žere mě to spíše z toho důvodu, že jsem "rozmazlená" nebo nevím jak to popsat.
V práci mi taky vadí to, že tam každý každého pomlouvá a dycky se od někoho dovím, že pomlouvají mamku nebo tak a to mě mrzí :(...

V poslední době už taky uvažuji o tom, že bych chtěla začít žít svůj vlastní život. Mít svůj malý dům, muže, děti...čímž se dostavam k tomu, že jsem ještě nikoho nikdy neměla. V osmé třídě, se ve mě něco zlomilo a od té doby, jsem měla "strach" začít si něco s nějakým klukem. Vždycky, když jsem tušila, že má o mě někdo zájem, nebo se na mě na diskotéce někdo podíval, okamžitě jsem běžela na záchod, bylo mi špatně a brečela jsem. Párkát sem se zamilovala do kamarádů, což se mi akorát vymstilo tak, že jsem kvůli nim probrečela dny a ráno chodila zvracet, aniž by věděli, že se mi třeba jen líbí. Chodila jsem kvůli tomu i k psycholožce a pak i psychiatričce pro tabletky. To jediné mi pomáhalo.
Postupem času jak mi přibývaji roky, už to tak neprožívám, ale občas se mi udělá zle, a s nažím se s klukama více sblížit, ale když zjistím, že chcou něco víc, začnu couvat. S holkama se o tom bavíme normálně, jak ho sbalím, jak spolu budeme jezdit třeba na výlet a tak, ale jakmile se ten dotyčný objeví tak mi sklapne a nevím jak to překonat. Může za to i to, že mám malé sebevědomí a říkám si co na mě kluci můžou vidět, mám totiž velké a trochu křivé zuby, nemůžu se kvůli toho ani schutí zasmát, protože se bojím, že každého odradím :(.

Prostě už přestávám doufat, že si vůbec někdy někoho najdu. I když mi kamarádky tvrdí, že jo a i ty děti budu mít, ja už v to ale nevěřím, znám se a sami víte, že kamarádky se snaží Vás dycky podpořit...

Mám toho víc ale, tohle je asi to nejdůležitější co mě momentálně štve :(. Vím, že s tím nikdo nepomůže, ale už to, že jsem se Vám mohla svěřit mi ulevilo. Díky :)

Ale taky si říkám, že někdy řeším "blbosti", když si představím, jaké mají lidé třeba zdravotní problémy apod.

přečteno: 1927x
Zpět na seznam


Abaja

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
0
NE
3



1. 8. 2012 (19:51) 217.76.104.***
To je komplikovana situace a vice problemu, co spolu souvisi.
Vseobecne je nutne, aby sis uvedomila, ze se da zmenit vsechno, co chces. Je mozne, abys na sobe krok za krokem pracovala a stala se stastnejsi. Nejsem si vsak jista, zdali je psycholog spravnym resenim. Na problemy v oblasti sebevedomi ma moderni psychologie porad jeste docela malo nastroju.

Bod cislo 1: Zajdi si do knihovny/knihkupectvi a okamzite si porid nejakou knihu o sebevedomi, traumatech ci cokoli, co te oslovi. Je toho na trhu hodne a pracovat na sebevedomi lze cely zivot. Je jedno, jakou knihu si vyberes, v teto fazi ti pomuzou vsechny. Zacni se aktivne zajimat o sve psychicke zdravi a nacti si, jak to funguje a co zlepsit.

Bod cislo 2: Prestan se ztotoznovat se svou praci. Opakuj si neustale, ze to je prace, cili cinnost, jakou vydelavas sve penize. To nejsi ty, to neni tve poslani, to neni tva budoucnost. Jenom prace. To ti velmi pomuze odpoutat se od frustrace a pomuze ti to ujasnit si vztah sama k sobe a taky zvladat stresove situace, ktere se v praci vyskytnou. Zacni sama sebe vnimat jako mladeho cloveka, ktery si prave buduje existenci. Vnimej svuj job jako zacatek kariery, ne jako konec. To je velky rozdil.

Bod cislo 3: Vybuduj si zivot mimo praci. Vytvor si konicky, najdi veci, co te bavi. Zacni planovat svuj volny cas a ber to vazne. Vzdelavej se, chod na prochazky, poslouchej hudbu, chod do muzei. Najdi veci, ktere muzes delat a zkouset a ktere nic nestoji. Vybuduj si zivot.

Bod cislo 4: Uplne se vykasli na kluky. Momentalne nejsi ve vztahu, kdy bys mohla byt plnocennou partnerkou. Dej nejdrive do poradku svuj zivot a sve sebevedomi a az budes pripravena, automaticky se objevi kluk, ktery pro tebe bude ten pravy.
Vis, holky, ktere maji strach z fyzickeho kontaktu ci z komunikace jsou opravdove magnety na kluky, kteri nestoji za nic. Proto se nejdrive dej doporadku a duveruj tomu, ze az bude cas, vsechno prijde. V okamziku, kdy si vybudujes vlastni zivot a zacnes na sobe pracovat, zjistis taky, ze muzes byt spokojena i bez vztahu, coz te zasi ucini atraktivnejsi.

Drzim palce a preji ti vsechno dobre.

30. 7. 2012 (21:35) 217.29.8.***
Ahoj,tvoje situace není lehká a každý z nás se někdy utápěl v sebelítosti, nebo propadl depresi, ale nesmí to být moc často.
Povzbudivé už je i to, že to chceš řešit a to vyžaduje velkou odvahu.
Určitě bych ti doporučil začít opět chodit k tvé psycholožce; můj názor je, že si potřebuješ popovídat s odborníkem a přestat se bát sama sebe.
Otázkou zůstává,co se stalo ve tvých 14-ti letech, ale asi to není pro veřejnou diskusi...
Jsi mladá, zdravá žena a tak si myslím, že v pravý čas,(pokud se nechceš stát jeptiškou)jistě najdeš toho pravého.
Toto jsou jen stručné informace,pokud budeš potřebovat podrobnější, napiš na můj mail.


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27981x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • ( - přečteno: x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • ( - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)