Internetová zpovědnice


Znásilnění a nebo ne?

Zdravím, jak vlastně začít?

Potřebovala bych definovat slovo znásilněni nebo spíš odpovědět a říct názor na věc, co se mi před 2 dny v noci stala. Mám přítele, rok a pár měsíců k tomu (na tom ale nesejde) a máme víceméně bezkonfliktní vztah, poslední dobou to sice jiné bylo a nevím z čí strany, nevšímal si mě, přes týden jsme se neviděli, nic.

K věci, v patek jsem byla na diskotéce s kamarádkou, která tam šla s přítelem.. poněkud jsme se opili, já asi víc a něčím mě naštvala, pohádali jsme se, já se urazila a chtěla jít domu. Jenže jsem nešla, protože jsem u baru potkala známého, slovo kamarád bych úplně použít nechtěla a asi jsem se chtěla kamarádce pomstít nebo nevím, co mi jelo hlavou a dala jsem se s ním do řeči. Hladil mě na zádech, říkal mi jak jsem nádherná a mě to v tom stavu přišlo fajn. Přítel mi tohle už strašně dlouho neřekl, vůbec se neprojevoval a já to od někoho prostě chtěla slyšet, nějaké komplimenty. Tancovali jsme spolu, on po mě strašně jel a já si užívala něčí zájem, i když jsem mu ho vůbec neoplácela!

Potom řekl, jestli s ním půjdu ven, v šatech v té zimě jsem teda šla, věci nechala uvnitř. Řekl, že mě strašně chce a chtěl mi dát pusu, říkala jsem, ze mám přítele a že ho podvést nechci, takže jsem od něj tu pusu nechtěla. Říkal, že to chápe nebo něco na ten způsob a že mě doprovodí domu ať si jdu pro věci. Došla jsem si tedy pro ně a sešli jsme se venku. Ptal se jestli u mě nemůže spát, říkám že v žádném případě nemůže. Pak mě zastavil, jednou rukou vzal surově moji hlavu a druhou mi začal sahat pod šaty, do kalhotek. Asi po pěti vteřinách než jsem se vzpamatovala, jsem ho odstrčila a řekla mu, že je kretén, utekla a asi 500 metrů dál jsem se složila a začala hrozně brečet. Byla jsem opilá, to uznávám, ale ne natolik, abych ztratila rozum. Jenže příběh ještě ke všemu nekončí.

V tom klubu a asi i předtím nás viděli nějací přítelovi známí. Dva známí, kteří se vůbec neznají, takže je jasný, že věřil jim, co viděli a ne mě, která má hodně kamarádů. Ptali se ho, co se ten večer stalo a jestli jsme po tom co jsem udělala ještě spolu. Nechápal o co jde a tak mi psal naštvanou sms. "Prý ses včera slušně rozjela?! Nechceš mi k tomu něco říct?" Tak jsem mu vysvětlila, že jsem celý večer sice opila byla, ale že jsem ho nepodvedla a hrozně jsem se obhajovala. Napsala jsem mu, ze sem mu to původně říkat ani nechtěla, ale že jsem byla skoro znásilněna. On mi napsal: "Znásilněna? Děláš si ze mě srandu? A to ses jako nechala? Znásilněni, podvod je a doufám, že víš co to znamená.." Prostě mi vůbec nevěřil, absolutně, jenže jak mu vysvětlit, že jsem ho nepodvedla? A jak definovat slovo znásilnění nebo pokus o znásilnění? Neměla bych mít spíše v příteli naopak oporu a ne to, aby jsme se kvůli tomu pohádali?

I kdyby to znásilnění nebo pokus o něj byl, na polici jsem chtít nechtěla. Znám jméno toho kluka, všechno, mám jeho číslo, protože je to syn od mého kolegy nejlepšího kamaráda a už kamarád kterého jsem cestou domu po tomhle potkala a ptal se mě, co se stalo, mu chtěl jít rozbít hubu, neodpovídá na sms, na telefony nic (psala a volala mu kámoška, že se chce sejít ohledně toho co se stalo). Tomu klukovi je čerstvě 18, popravdě ani nevím, co je zač a mohla bych z toho nahlášení a čehokoliv mít ještě větší problémy než mám, jako že si vymýšlím a nebo že jsem to chtěla a tak.

Vím, že toto je stránka o obětech znásilněni a já popravdě, jak jsem psala, ani sama nevím, jak to slovo definovat. Jsem teda oběť nebo ne? Je to znásilnění podvod? Jak vysvětlit příteli, že i když mě viděli dva lidi jak se bráním, tak mu stejně řekli, že jsem ho podvedla a on jim věří? Lidi si lži vymyslí, od toho jsou to lži a pak to vydávají jako pravdu. Já možná oběť jsem teď nejhorší ze všech, i když jsem utekla.

Poradíte mi prosím, co mám dělat? Jestli za tohle přítel stojí? Mám ho strašně ráda, ale zklamal mě tím svým názorem na znásilněni, že opravdu nevím, jestli mi stojí za to. Díky.

přečteno: 2153x
Zpět na seznam


Therine (20)

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
0
NE
2



16. 11. 2015 (12:53) 79.141.253.***
Ahojky Therine,

tak nějak tvou situaci chápu. Přítel byl k tobě dlouhodobě chladný a tak sis vyrazila na akci (trošku se pobavit a uvolnit). Mezi tím, co ses bavila si potkala slušného (na pohled) kluka, s kterým si protancovala večer a nakonec s ním odešla.

Je normální odejít s cizí osobou někam pryč? Tohle už nikdy nedělej, protože tě zviklal a zmanipuloval.. mladé holky jsou tak moc naivní, bohužel. Navíc ano, byla jsi opilá, jenže narazila si při nejmenším na sexuálního agresora, který potřeboval uspokojit. Dnešní svět je fakt obrácený, já to říkám pořád. Ale více k věci..

Kašli na policii a neroznášej paniku, neznásilnil tě. Mohlo to dopadnout hůře, tady tě pouze osahával. Pravé znásilnění se může charakterizovat tak, že by došlo k nekontrolovatelnému pohlavnímu styku bez tvého svolení/vědomí. K tomu však nedošlo.

Ponaučení:
Nikdy nechodíme s cizím člověkem někam, kde to může být i nebezpečné. Vždy chodit raději s přáteli.

A reakce přítele? Místo toho, aby se zajímal o to, co se ti stalo a jsi v pořádku, tak se zajímá úplně o jiné (nepodstatné) věci v této události a vlastně mu jde o to, jestli náhodou někdo do tebe nezasunul a podobně. Není to chlap.

Ale! Neodhazujme do odpadu ty, kteří nás jednou zklamali. Jedno zklamání udělá mašličku, druhé už uzel. Jestli bude jeho chladnost pokračovat, doporučuji opustit vztah. On by tě měl ochraňovat a tudíž by ses jako žena měla cítit v bezpečí.

Hezký den.


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27974x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • ( - přečteno: x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • ( - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)