Internetová zpovědnice


Jsem zamilovaná do učitele

Tohle nemám komu bych řekla, protože je to tak hrozně absurdní. Totiž, chovám se jak největší puberťačka. Chodím pár dní na novou školu a už jsem se stihla zamilovat. Nutno podotknout, že tyhle šílené poblouznění si většinou dokážu zakázat hned na začátku, ale tohle bylo něco úplně jiného. Prostě jsem asi hned první den potkala učitele, o kterém jsem už dříve věděla, ale teď mi vážně spadla čelist.

Bavil se s kamarádem, kterého učí a já na něm mohla nechat oči. Opravdu boží chlap. Od té doby ho nemůžu pustit z hlavy. Dneska byl chvíli v naší třídě. Hned mě šel přivítat, že prý o mě už něco slyšel a podal mi ruku. Já málem spadla ze židle a červenala jsem se ještě hodinu. No a když jsem tomu kamarádovi řekla, že je tenhle učitel úžasný, málem spadl ze židle zase on. Prý je to ironický muž, obzvlášť když ho nějaká slečna balí. Jenže z tohohle učitele je baf půlka holek z prváku a spousta dalších slečen.

Já teď nevím, co s tím. Je mi jasné, že pravděpodobně nemám žádnou šanci a pak budu až do maturity trpět a brečet, až na vlastní kůži poznám to "ironický muž", ale znáte to. Nedám si říct. Byla bych Vám vděčná za vaše názory, postřehy. Mimochodem, co by Vás třeba zaujalo na slečně (a neříkejte prsa, zadek, nebo něco podobného), kdybyste byli třicetiletý umělecky založený učitel a chtěla by vás půlka školy? Myslím třeba, co se týče chování. Ale aby to zase hned nevypadalo, že se chci nutně zařadit k té zamilované půlce školy.

přečteno: 2694x
Zpět na seznam


modrafialka (17)

Napište reakci




Voting1 Myslíš, že je tato zpověď FAKE?
ANO
0
NE
6


Počet hlasů: 2
Průměrná známka: 5

Natka 9. 2. 2020 (23:22) 109.79.10.***
Mám případ skoro stejný. Je mi 13 let a jsem zamilovaná do našeho zástupce ředitele. Je mu asi okolo 40 ale to co mě k němu přitahuje je jeho povaha, smysl pro humor a hlas. Ale nemyslím si že je dobrý nápad mu říkat co k němu cítíš. Musíš si uvědomit že on je učitel a ty žák a existují určitý hranice. (Nevím jak je tenhle příspěvek starý ale tohle je můj názor)

Kometa1 29. 12. 2016 (20:35) 213.211.44.***
Ahoj, já jsem taky zamilovaná, do učitele. Spíš bych řekla, že jej miluji, i když vím, že to jsou silná slova. A nevím, co on, jestli mě má taky rád. Chová se ke mně jinak podle situace. Někdy jako by se mi skoro vyhýbal, někdy mě chválí, přede všemi, vím, že mi důvěřuje a jsem mu sympatická. On ale najevo city nijak zvlášť nedává, možná bych řekla, že se snaží ovládat je rozumem. Je moc krásný - tedy pro mě, vím, že to není žádný model. A je taky jemný a přitom má v sobě zároveň silnou mužskost. Úplný pan Darcy, řekla bych skoro. A nevím, co s tím... Ale jsem bezstarostnější, znám ho už osm let (jsem v oktávě), zamilovala jsem se do něj v tercii, za tu dobu se ve mně vystřídala řádka pocitů. Dnes jsem si více jistá sama sebou - vyspěla jsem a vím, že se za sebe nemusím stydět (i když si často připadám trochu méněcennější ve srovnání s jeho chytrostí) a že se nemusím hanbit za své city vůči němu.
Jsem docela chyttá a ve předmětech, které učí, celkem vynikám, ale samozřejmě, že řeknu nějakou chybu, když se třeba zeptá v hodině. No a tak... Mám ho prostě moc ráda a doufám, žße mu nejsem úplně lhostejná a má o mě zájem...
Je starší o 19 nebo 18 let, nevím zcela jistě, chci mu říct, co k němu cítím. Myslím si, že se také nemusíte bát ani jeho, ani sebe a svých citů.... Důvěřujte životu! Můj učitel je svobodný, a tak myslím, že by to bylo fajn říct mu, co k němu cítím!

Lea 10. 12. 2016 (00:12) 93.99.25.***
Hele já chodím a základku a mam taky učitele dokterý ho jsem strašně zamilovaná a jemu 35 let

26. 12. 2015 (00:02) 88.102.43.***
Spíš si najdi někoho ve tvým věku. ;-)

18. 12. 2015 (14:56) 80.95.103.***
Nevím, co bych ti poradila. Ale zamilovat se do svého učitele je velká chyba. Akorát se kvůli němu budeš trápit a on z toho vyjde s úsměvem.

Tvůj učitel může mít doma přítelkyni. Myslíš si, že by se vzdal jí, kvůli tobě? Nevíš, ani jak dlouho spolu mohou být. Jestli třeba neplánují rodinu. Co ty víš. Všechno je možné.

Ano, je spousta případů, kdy si učitel začal se studentkou. Někdy to dobře dopadlo a někdy špatně. Znám třeba případ, kdy si učitel začal s mladou dívkou. Vydrželo jim to v utajení a když dívka odmaturovala, vzali se. A dnes spolu mají dvě krásné děti.

Jsou ale také případy, kdy se na to přijde. Kantor je vyhozen ze své pozice učitele. A to bys snad nechtěla. Aby ho z jeho milované práce vyhodili jen kvůli tobě.

Nebo se stává, že žákyně, spí s učiteli pro lepší známku. Někdy je jim sex nabídnut, za skvělé známky.


Chápu Tě. Jsi příliš mladá. Ale uvědom si, kde jsou tvé limity a hranice. Jelikož můžeš pěkně narazit.

Přeji pěkný den!

Renca 18. 12. 2015 (14:29) 80.95.103.***
Ahoj, řeším zrovna něco podobného. Akorát mám asi to štěstí, že se nikomu (co vím) nelíbí. Mně se líbí trochu vzhledově, ale hlavně charakterově. Za tebou ale aspoň přišel. Ke mně si sám od sebe sedá v tramvaji a zdraví a v hodinách se na mě často dívá, ale víc nic. Vím dokonce i to, že není ženatý. Je volný jako pták a já taky. Kde je ale problém?

Nevím jak u tebe, ale nás dělí asi 24 letý rozdíl. Zamysli se i nad tímto. Nevím, jestli jsi ten typ holky, co chce profesora jen do postele. Já ho chci hlavně jako super kámoše, možná něco víc, ale sex určitě ne.

Mimochodem, přemýšlej se mnou: co by na to řekli rodiče, kdyby to zjistili?

Ale jinak-hlavně ho "nebal" moc nápadně. Všimnou si toho ostatní a akorát budeš všem pro smích.

Ale řeknu to zkráceně takhle: děje se mi to samé, takže přeji hodně štěstí nám oběma.


reakce na zpověď
Přezdívka:
Reakce:
Kontrolní kód:
Kód

  • Ochrana proti spamu. Psát další reakce můžete až po uplynutí jedné minuty.
  • svěř se
    temnota
    zpovědnice

    Přihlášení

    user Uživatelské jméno
    pass Heslo


    psát své zpovědi můžeš i bez registrace

    REGISTRACE ZDARMA

    Vyhledávání

    

    Jaká je tvá nejoblíbenější sexuální poloha?
    Poloha zezadu 7x | 26%
    Poloha na koníčka 3x | 11%
    Poloha misionář 0x | 0%
    Poloha 69 16x | 61%
    Hlasovalo: 26x

    Archív statistik

    Posledních 12 měsíců
    duben2024
    březen2024
    únor2024
    leden2024
    prosinec2023

    Globální statistiky

  • uživatelů: 322 (145 mužů, 177 žen)
  • zpovědí: 1142
  • reakcí: 2659

  • nejnovější zpověď:
  • (Chci ženatýho)
  • nejnovější reakce:
  • (zobrazit - autor: Lasicka)

  • nejčtenější zpověď celkově:
  • (Omylem jsem se vyspala se synem - přečteno: 27981x)
  • nejčtenější zpověď za měsíc:
  • ( - přečteno: x)
  • nejčtenější zpověď za 7 dní:
  • ( - přečteno: x)

  • nejvíce reakcí na zpověď celkově:
  • (Zamilovaná do učitelky - počet reakcí: 27x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za měsíc:
  • ( - počet reakcí: x)
  • nejvíce reakcí na zpověď za 7 dní:
  • ( - počet reakcí: x)